Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
15°C
JUTRI
32°C
15°C
Oceni objavo

Podelili smo priznanja v akciji Moja dežela lepa in gostoljubna

Turistično društvo Bled je tudi letos izvedlo akcijo Moja dežela lepa in gostoljubna. V poletnem času je komisija v nekaj dneh podolgem in počez prehodila Bled in nato iz množice posnetih fotografij izbrala tiste, ki so se za urejenost svoje hiše, balkona, penziona ali hotela najbolj potrudili. Priznanja smo podelili skupaj s Turističnim društvom Bohinjska Bela, prejeli pa so jih na Bohinjski Beli Klemucovi, Skminčevi, Žvegelnovi, Cimpermanovi in družina Pogačar in na Bledu Toni Vidic s Prežihove ceste, družina Žerovc z Mlinske, Marta Burja Za gradom, družini Pretnar in Skrinjar s Triglavske, Šlibar in Požun z Aljaževe, Ukaj s Poljšiške, družine Kovač, Zupan, Jakun in Pogačnik z Valvasorjeve ulice, družina Colja s Kolodvorske, Soklič s Prečne, Rauh Ferjan z Jermanke, Elmira Umyarova s Partizanske, družina Potočnik z Grajske in Potočnik z Riklijeve, družina Mežan s Prešernove ceste, Rozi Špilak z Mladinske, Martina Pretnar z Griča, družina Ulčar s Trubarjeve, Rostohar s Cankarjeve, Legat Na Jasi, družina Kapus s Koritenske, Čuk z Gozdarske, Bojan Turk s Čopove, družina Mulej z Gradnikove, Lah z Gregorčičeve in družine Kobilica, Kerčmar in Vampelj z Rožne ulice. Priznanji za najlepše urejen penzion sta prejela Penzion Kaps in Alp penzion, priznanje za najlepše urejen hotel pa je prejel Bled Rose Hotel. Pavlina Drol in Renata Pernuš sta prejeli priznanji za najlepše urejen hotel.

Prav tako smo izvedli ocenjevanje zimskih okrasitev. Priznanja so letos prejele družine Kobilica z Rožne, Pretnar s Triglavske in Turel z Mlinske ceste.

Vse dobitnike priznanj sta nagovorila predsednik Ludvik Kerčmar v imenu Turističnega društva Bled in Ana Antloga v imenu Turističnega društva Bohinjska Bela, oba pa sta se jim zahvalila za njihovo skrb in trud preko celega leta, saj urejenost posameznega doma pomeni tudi velik prispevek k urejenosti celotnega kraja.

Vsem dobitnikom priznanj iskrene čestitke.

 

Tekst in foto: Vanja Piber

Oglejte si tudi