Logo MojaObčina.si
JUTRI
32°C
17°C
ČET.
31°C
17°C
Oceni objavo

JULIJA LOVRENČIČ IZ DRSALNEGA KLUBA LABOD, NA ZIMSKEM OLIMPIJSKEM FESTIVALU EVROPSKE MLADINE OSVOJILA 8. MESTO

Julija Lovrečič, aktualna državna prvakinja iz Drsalnega kluba Labod, se je udeležila Zimskega olimpijskega festivala evropske mladine 2022 na Finskem in osvojila odlično 8. mesto. Julijo je na tekmovanju spremljal trener Matej Gregorc in obema čestitamo za odličen uspeh.

V marcu je bil Drsalni klub Labod gostitelj Pokala Slovenije v umetnostnem drsanju  na katerem je nastopilo je 130 tekmovalcev. Pri mladinkah je naslov državne prvakinje osvojila Julija Lovrenčič, članica Drsalnega kluba Labod, zelo dobre rezultate pa so zopet prikazale tudi vse ostale članice kluba. Vsem tekmovalkam in trenerjem čestitamo za odlične rezultate!

Glavna trenerka Melita Čelesnik je bila z nastopi svojih tekmovalk zadovoljna, vsi skupaj v klubu pa se že pripravljajo na naslednji tekmovanji Narcisa Cup in Triglav Trophy, ki tradicionalno potekata aprila na Jesenicah.

Podrobni rezultati tekmovanja Pokal Slovenije 2022 so na voljo na spletni strani organizatorja: https://www.drsanje.si/wp-content/rezultati/Pokal2022/Rezultati/index.htm .

Oglejte si tudi