Logo MojaObčina.si
DANES
36°C
18°C
JUTRI
34°C
19°C
Oceni objavo

ADC deluje brez premora

Domač Plesni center ADC v pomladnem delu sezone deluje s polno paro. Dogodkov, nastopov, tekmovanj je toliko, da se njihovo delovanje zelo težko na kratko strne. Omenili bomo nekaj najodmevnejših.

Sodelovali so v dobrodelni akciji Junak Deželak ter v klubu zbrali 265 eur, ki so ga pred svojim nastopom izročili zbiratelju donacij.

Organizirali so regijsko šolsko tekmovanje v osnovni šoli Dobravlje, kjer se je pomerilo okrog 200 otrok in je v kategoriji starejših plesalk, t.j. 3. triada prav deklica iz ADC-ja, Špela Lozar, osvojila 1. mesto ter si s tem prislužila vstopnico na državno tekmovanje in tam postala državna podprvakinja.

V sodelovanju z vedno bolj prepoznavnim Tomos-om so posneli videospot na pesem Gud lajf in se z njim predstavili tudi na Pop TV.

Dve mladinski plesalki, Vita Šinigoj in Amelie Zerezghi iz OŠ Šturje sta na velikem tradicionalnem dogodku Pašta fešta (sicer v kuhanju) postali novi MLINOCHEFinji in tako pokal vrnili v Ajdovščino.

V Vipavskem križu so v začetku junija izvedli Pozdrav poletju oziroma Poletno ADC produkcijo ter poseben dogodek za najmlajše (dve in pol leti plus) člane ADC-ja.

Organizirali so ADC interno plesno tekmovanje in z medaljami in diplomami obdarili čisto vsakega plesalca oziroma plesalko.

Udeležili so se več plesnih tekmovanj, mednarodnih odprtih festivalov ter za klub že tradicionalni Island dance open Malinska na Krku, kjer so osvojili 12 x 1. mesto, 3 x 2. mesto, 4 x 4. mesto in ostale lepe uvrstitve, med drugim je tudi več skupin plesalo v večernem delu Master gala ali Najboljši med najboljšimi.

Nastopov, sodelovanj, tekem, organizacij različnih dogodkov je bilo veliko več, izbrali smo jih samo nekaj. Želimo pohvaliti vse sodelujoče, najbolj pa plesalce in plesalke, ki vztrajno vadijo in širijo ljubezen do plesa.

V tej točki gre beseda in predvsem zahvala tudi trenerjem in staršem, ki usmerjajo, vodijo, podpirajo na različne načine, da se ADC s plesom skupaj vrti.

NN




 

Oglejte si tudi