Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
19°C
JUTRI
36°C
21°C
Oceni objavo

Najuspešnejše državno prvenstvo za ADC doslej - sezona izsanjanih sanj

Zaključek letošnje plesne sezone je bil resnično turbolenten. Niti se še nismo dodobra zavedli vseh uspehov in dosežkov, ki so jih naši tekmovalci dosegli na evropskem prvenstvu, že smo nastopali na državnem prvenstvu.

Letošnji boji za naslove državnih prvakov v modernih tekmovalnih plesih so potekali minuli konec tedna v Medvodah in kar nekaj naših plesalcev se je tja podalo neposredno s Poljske in evropskega prvenstva. Kljub skoraj 1.300 km dolgi poti, visokim poletnim temperaturam in utrujenosti se niso pritoževali, pač pa so ponosno, z dušo in srcem zastopali barve našega plesnega kluba in dali vse od sebe. In ravno to je tisto, kar je skupni imenovalec vseh naših plesalcev – brezpogojna ljubezen do plesa in popolna predanost klubu in ekipi.

Večmesečni trud, trdo delo, močna volja in vztrajnost so se poplačali. Naši dragi plesalci so na krilih ljubezni do plesa, ob neverjetni podpori najbolj glasnih navijačev v dvorani ter z izjemnimi koreografijami naših trenerjev spisali nove zgodbe o uspehu. Temelji, ki so že dolga leta globoko zakoreninjeni v našem plesnem svetu, so z novimi uspehi postali še močnejši, še trdnejši. Tvorci teh uspehov so dobili potrditev, da svojega dela ne opravljajo le dobro, vestno in predano, ampak odlično, kar so opazili tudi starši in drugi podporniki naših plesalcev in s svojimi pohvalami, iskrenimi objemi, močnimi stiski rok, solzami sreče v očeh in drugimi drobnimi pozornosti nam vsem v kluba pokazali, da vse to vidijo in čutijo z nami tudi oni in da so nam za to tudi neizmerno hvaležni.

Mi pa smo hvaležni za vse te naše zlate otroke, ki dihajo za ples, za našo ADC družino, se trudijo, rastejo, razvijajo in skrbijo, da je naša vez iz leta v leto močnejša. Hvaležni za vse naše vrhunske korografe, učitelje, trenerje, ki so hkrati motivatorji , prijatelji, vzorniki, Leja Messec, Nina Ukmar, Brigita Kuštrin, Alice Stojko Saliu in ostale, ki nesebično prenašajo svoje znanje na vse svoje varovance. Hvaležni za vse, ki v ozadju plesnega društva skrbijo, da se administrativno kolesje vrti in pelje dalje – Tina, iskrena hvala. Hvaležni za vso lokalno podporo in donatorje, ki pomagate našim plesalcem uresničevati sanje in jih znate pohvaliti, ker si to res zaslužijo in v težkih trenutkih tudi potrebujejo. Hvaležni za vse vas starše, ki podpirate nas in vaše otroke na poti do uresničitve njihovih plesnih sanj.

V zadnjih dveh tednih je bilo toliko čustev in emocij, toliko solz sreče in neizmernega veselja, da bomo prav vsi potrebovali kar nekaj časa, da bomo vse to predelali, ponotranili ta občutja, jih zacementirali v večne spomine, a vsekakor bomo na tem gradili v prihodnje. Jesen bo kmalu tu in oktobra nas čaka svetovno prvenstvo v Skopju, na katerega so se uvrstile formacije v prav vseh treh kategorijah (pionirji/otroci, mladinci, člani), kar našemu plesnemu društvu ni še nikoli uspelo. To je le še en dokaz več, kako izjemna plesna sezona je za nami.

Zato na koncu še enkrat več še en velik in iskren hvala iz SRCA vsem, ki skupaj z nami ustvarjate te čudovite zgodbe.

Brezskrbno zaplešite v poletje, septembra pa se spet srečamo v ADC dvorani z novimi idejami, novimi vizijami, a z istim ciljem – plesati s srcem.


Hip hop formacije

Otroci

I got that - 1. mesto

V formaciji I got that plešejo: Lara Brecelj, Mei Lozej, Zoja Likar, Noemy Krapeđ, Polona Koreči, Ella Avdibašić, Manja Pelan, Meta Žiberna, Rozina Makorič, Isabel Močnik Klemše, Marina Mrevlje, Isabela Stele, Alin Kreševec, Zala Zoe Hvala,Alina Naja Krašna, Neja Kverh, Sofija Poljšak, Karin Lavrenčič, Vanesa Vidrih, Maša Čehovin, Žiga Žorž Žvanut, Tija Čadež, Ema Nemec in Sofia Šantak.

Mladinci

Saorsa - 3. mesto

Kairos - 14. mesto

V formaciji Saorsa plešejo: Amina Zerezghi, Amelie Zerezghi, Doroteja Rojko, Lana Kovačević, Lana Vidmar, Lana Čučilović, Erna Hrnčić, Aurora Banjac, Ula Trebovc, Kiara Aranđelović Brana, Manca Pečenko, Maša Cotič, Zoja Lenščak, Nensy Krapež, Kristina Lozar, Metka Arhar, Ema Jureš, Melisa Mrevlje, Ula Silajdžić, Meggy Resnik, Nika Bizjak, Tinkara Koron, Lana Koron in Ajda Korečič.

V formaciji Kairos plešejo: Inja Šinigoj, Vita Šinigoj, Gaja Lipušček, Sanja Likar, Anika Lana Štrancar, Gaia Paravan, Urša Djukić Štrancar, Zala Ferjančič, Laura Novak, Natalija Bozhikova, Maja Marc, Nikki Marc, Adelina Balkić, Mia Kobal, Klara Polanc, Žana Kavčič, Lea Gomizelj, Danaja Berginc, Rubi Zver, Mila Šabotić, Kaja Franetič, Ana Ferletic in Nina Bačar.

Člani

Divertirse - 3. mesto

V formaciji Divertirse plešejo: Leja Messec, Martin Di Falco, Manca Sirk, Elin Trobec, Nara Aranđelović Brana, Evelin Bajc, Neža Vrtovec, Zoja Volk, Tjaž Kovač, Matic in Blaž Kolar Tratnik, Larisa Koren, Katjuša Gorkič, Lana Gorkič, Tim Vodopivec, Mina Tudjina Perger, Lana Pejakić, Megi Pečenko, Tine Oblak, Lea Gril, Taja Komac, Nick Keber, Veronika Knafelc in Meri Makovec

Hip hop mala skupina

Otroci

Katane - 3. mesto

V mali skupini Katane plešejo: Lara Brecelj, Polona Korečič, Manja Pelan, Isabela Stele, Mei Lozej, Neja Kverh in Tija Čadež.

Mladinci

Tauri - 2. mesto

V mali skupini Tauri plešejo: Amina Zerezghi, Ula Trebovc, Ema Jureš, Metka Arhar, Ajda Korečič, Meggy Resnik in Doroteja Rojko.

Člani

Benzen - 5. mesto

V mali skupini Benzen plešejo: Evelin Bajc, Blaz in Matic Kolar Tratnik, Katjuša Gorkič, Larisa Koren in Veronika Knafelc.

Hip hop duo

Otroci

Zoja Likar in Manja Pelan - 5. mesto

Ella Avdibašić in Lara Brecelj - 7. mesto

Zala Zoe Hvala in Ema Nemec - 11. mesto

Mladinci

Ajda Korečič in Ula Terbovc - 3. mesto ter 2. mesto v seštevku pokalnih turnirjev

Amelie Zerezghi in Doroteja Rojko - 14. mesto

Lea Kavčič in Žana Gomizelj - 20.m esto

Člani

Blaž in Matic Kolar Tratnik - 4. mesto

Kiara Aranđelović Brana in Tine Oblak - 11. mesto

Hip hop solo

Otroci

Polona Korečič - 15. mesto

Sofia Šantak - 42. mesto

Člani in članice

Matic Kolar Tratnik - 10. mesto

Nick Keber - 12. mesto

Tine Oblak - 18. mesto

Lana Gorkič - 33. mesto

Hip hop battle

Člani

Nick Keber - 9. mesto

Electric boogie

Člani

Nick Keber - 4. mesto

Break dance

Otroci

Žiga Ferjančič - 9. mesto

Street show

Mladinci

Inja Šinigoj - 12. mesto

Amelie Zerezghi - 14. mesto

Člani

Zoja Volk - 12. mesto

Posebna zahvala cenjenim donatorjem in sponzorjem:

Donatorji pionirji:
- inštitut za varnost Lozej d.o.o. Ajdovščina
- Vitrum d.o.o. Šempeter pri Gorici
- Vitanest trgovina in storitve d.o.o. Nova Gorica
- Pigal d.o.o. Ajdovščina
- Na trgu d.o.o. Nova Gorica
- Arctur d.o.o. Nova Gorica

Donatorji člani:
- Termolak d.o.o. Nova Gorica
- Elita Nagode d.o.o. Ajdovščina
- Megaterm d.o.o. Nova Gorica
- MA-KO d.o.o. Ajdovščina
- Mojca Premrl s.p. Dobravlje
- Alumit d.o.o. Logatec
- Intra lighting d.o.o. Šempeter pri Gorici
- Inox center d.o.o. Nova Gorica
- Sako Resins d.o.o. Šempeter pri Gorici
- Goriške opekarne d.o.o.

In posebna zahvala Občini Ajdovščina.

                                                          Š.K.S.

Oglejte si tudi